maanantai 23. syyskuuta 2013

Ympyröitä, ympyröitä

Tilasin viime viikolla Paperellasta stansseja, kun etsin erikokoisista ympyröistä koostuvaa stanssisettiä ja samalla törmäsin ihanaan Tim Holtzin kellostanssiin (Weathered Clock), jota olen himoinnut jo pitkään. Stanssia ei ole kuitenkaan ollut enää esim. Sinellissä enkä ole saanut aikaiseksi tilata sitä mistään ulkomaisesta nettikaupasta. No nyt onneksi ei tarvinnut tilata ulkomailta, kun Paperellasta löytyi samalla kuin Nellie's multi frame's. :)

Ympyröitä piti tietenkin päästä heti testaamaan oikein urakalla, joten tässä lopputulos.


Kissa on Penny Blackin "The touch of love" -setistä ja väritetty ProMarkereilla. Kuviopaperi on jostain vanhasta skräppipaperisetistä, mutta en kuolemaksenikaan muista, että mistä. Kaikki on kehystetty violetilla kartongilla. Kuviopaperissa oli jonkin verran jo glitteriä, mutta lisäsin sitä vielä joihinkin kohtiin Sticklessin muodossa. Ympyröitä on osittain korotettu erikokoisilla 3D-paloilla, joten kortissa on hieman kolmiulotteisuuttakin.Takakanteen laitoin kuviopaperia isona pintana ja siihen sitten muutama stanssiympyrä, joista osa myös korotettu 3D-tarroilla.

2 kommenttia:

  1. Rakastuinkohan nyt ympyröihin. On aika tehokkaan näköisiä. Tekisitkö jotain spiraaleita väreinä murrettuja vihteitä, okraa ja mahd. harmaata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai spiraaleja... Hmm, siinäpä haastetta, katsotaan josko saisin jotain aikaiseksi. :)

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.