sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Joulukortteilua

Äitini pyysi, että tekisin hänelle joulukortteja ja siitä sainkin hyvän syyn ostaa tämän ihanan Penny Blackin jolly friends -leimasinsetin. Itse en lähettele joulukortteja, koska kirjoitamme mieheni kanssa aina joulukirjeen, joten olin jo vähän harmitellut, kun ei ole syytä tehdä joulukortteja. Noh, äidille kortteja syntyi sitten 51, joten nyt on hetkeksi ehkä joulukortteja tehty. :) Tässä pari maistiaista.


Tämä Penny Blackin lumiukko on kutkuttanut minua jo pitkään ja oli pääsyy leimasinsetin ostamiseen. :) Kuva on väritetty ProMarkereilla ja stanssattu Sizzixin Framelits-stanssilla. Marjoihin on lisätty värityksen jälkeen vähän Glossy Accenttia tuomaan kolmiulotteisuutta ja lumiukon myssy on saanut kuorrutteen Sticklesiä. Saman Framelits setin isommalla stanssilla tein ihan tavan kopiopaperista kehykset ja liimasin Fiskarsin lävistäjillä kliksuteltuja lumihiutaleita koristeeksi. Lumihiutaleita on myös takakannessa. Sisällä on hopeisilla ääriviivatarroilla Hyvää Joulua -tervehdys.


Lintu on samasta Penny Blackin setistä kuin lumiukkokin ja väritelty ProMarkereilla. Vaaleanharmaa kuviopaperi on Papermanian Capsule liquorice sherbet -lehtiöstä ja punaisen paperin värjäsin valkeasta kirjepaperista Distress Inkin sävyllä "festive berries". Teksti on ääriviivatarra.

1 kommentti:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.