maanantai 9. syyskuuta 2013

Vaaleanpunaista ja helmiä

Varoitus, tämä postaus voi aiheuttaa yliannostuksen vaaleanpunaista. :) Passion for ProMarkers Week 214 -haasteessa vaaditaan nimittäin vaaleanpunaista ja helmiä.


Leimakuva on Elisabeth Bellin Quick Cards-lehdelle suunnittelemasta setistä, joka tuli luonnollisestikin ko. lehden kylkiäisenä. Väritin kuvan ProMarkereilla ja leikkasin irti reunoja myöten. Kuviopaperi on PapeRPackin lehtiöstä ja sydämet ja vaaleanpunainen kakkupaperia muistuttava koriste on stanssattu Sizzixin Love Story-stansseilla. Sydämen reunoilla on Liquid Pearlsillä tehtyjä helmikoristeita, kaksikerroksisen kukan keskellä on helmihaaraniitti ja kolmen Sticklesillä kuorrutetun kukan keskustoina on puolihelmet. Kukat on Papermanian ja värjäsin ne ProMarkereilla.

4 kommenttia:

 1. Hi Hanne,
  What a pretty card. Such a sweet image & your colouring looks lovely. Thanks for joining us at Passion For Promarkers this week
  Hugs,
  Andie xx

  VastaaPoista
 2. Such a cute Card! Lovely die cuts and cute Image. Thanks for joining us at PFP this week.
  Hugs Frida

  VastaaPoista
 3. Thank you Andie and Frida! Making this card was really a challenge for me - I don't usually do this much pink. :)

  VastaaPoista
 4. Tuohon nimenomaiseen korttiin tuo pinkki on just nappi <3

  VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.