keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Synttärikortti miehelle

Tytöille ja naisille synttärikortit syntyy jotenkin tosi helposti, mutta miehille kortteja tehdessä joutuu inspiraatiota kaivamaan aina vähän enemmän. Tässä kuitenkin yksi esimerkki miehelle tehdystä syntymäpäiväkortista.

 

Tummanruskea korttipohja näkyy valokuvassa taas ihan sairaan huonosti, mutta kyllä siellä sellainen korttipohja on. :) Kuviopaperit on Wellington 6" x 6" paperikosta, samaten kuin ihana nallukka, joka on eksynyt työkalupakkiin. Tausta on kehystetty valkealla paperilla. Lisänä washiteippiä ja haaraniitit. Teksti on leimattu Tulip - Birthday gifts -setin tekstileimalla ja paperi on kohotettu 3D tarroilla.


Tässä takakannesta otetusta kuvasta näkyy vähän paremmin tuo korttipohja. Paperit samasta setista kuin etukannessakin, "Handmade by" -leimasin on FinnStamperin.

2 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.