torstai 26. syyskuuta 2013

Lisää kirjanmerkkejä

Joku aika sitten postasin pari kirjanmerkkiä tänne blogiin korttien joukkoon. Tässä muutama mallikappale lisää. Punaisen olen tehnyt jo aikoja sitten ja se on jo mennyt käyttöönkin. Nuo kaksi muuta on tämän viikon tuotoksia.

Tässä itse kirjanmerkki on DCWV:n Tradewinds Mat Stack with Foil -lehtiön kartonkia. Lisänä kultaisia ääriviivatarroja, jotka valitettavasti näkyvät kuvassa hieman huonosti... Vasemmassa reunassa on ääriviivaboordi ja lisäksi siellä täällä on kiehkuraisia ääriviivasydämiä.

Tässä sitten hieman neutraalimpi kirjanmerkki. Taustana harmaa kartonki, johon kerrostettu tumman ruskeaa kartonkia ja silppulaatikon pohjalta löytynyttä kuviopaperia. Kuviopaperin pallukoissa on glitteriä, mutta se ei valitettavasti näy kuvassa kovin hyvin. Lisänä perhoskuosista washiteippiä.

Viimeisenä hieman syksyn väriloistoa. Tummanruskealle kartongille on liimattu ekopaperia, jonka ympärille on kiepautettu vihreä-ruskea-pronssista lehtikuosista nauhaa. Nauhan kiinnittäminen paperin ympärille oli melko haastavaa, koska nauhan reunoissa on ohut rautalanka ja sen taittelu ohuen paperin päälle oli siksi vähän niin ja näin. Niinpä nauha sitten tietenkin meni hieman vinoon... Lisäksi lävistäjällä leikelty vaahteranlehtiä erivärisistä jämäpapereista. Illalla sisätiloissa kuvaaminen on hieman haastavaa, joten valotus ei ole ihan onnistunut - pahoitteluni siitä. Pitäisi varmaan rakentaa joku ministudio näiden askartelutöiden kuvaamista varten...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.