tiistai 17. syyskuuta 2013

Cute one for the boys

Bongasin The Cutie Pie Challenge -blogin joku aika sitten surffailtuani erinäisissä askartelublogeissa ja totesin, että tuohon on pakko osallistua. Tämän kertaisen haasteen (#53) aihe on "A cute one for the boys" eli kuten haasteen nimikin jo kertoo, söpöä korttia pojille kaivataan. Tässä minun korttini haasteeseen.


Korttipohja näkyy vähän huonosti mustalla kuvausalustalla, mutta pohja on siis tummansininen. Vaaleansininen paperi on kuvioitu Big Shot starter kitissä mukana tulleella kohokuviointitaskulla. Kuviopaperi on silppulaatikosta löytynyt palanen. Ihana karhuherra on tästä Sinellistä ostamastani Wellington tarra-arkista, liimattuna ekopaperille. Yläkulman tiketit on stanssattu ekopaperista ja kuviopaperista Sizzixin Framelits Tickets -stanssisarjan pienimmällä stanssilla. Naru on kierrätetty jostain lahjapaketista ja teksti on kultainen ääriviivatarra. Kukat on tuttuun tapaan Papermanian. Värjäsin ne ProMarkereilla vaaleansinisiksi ja laitoin keskustoiksi Liquid Pearlsilla pieniä helmiä.

3 kommenttia:

 1. A great card for one for the boys challenge at Cutie Pie Challenge. Thanks for joining us. good luck cheers Sue N x

  VastaaPoista
 2. Lovely card and a sweet little image.
  Thank you for joining the Cutie Pies A Cute One For The Boys challenge and good luck x Susan x

  VastaaPoista
 3. Thank you Sue and Susan! I'm definitely going to join Cutie Pie Challanges also in the future, it's so much fun! :)

  VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.