sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Love is in the air...

Tämän viikon (week 215) Passion for ProMarkers-haasteessa on teemana “perfect pets”, joten pakkohan tuohon haasteeseen on osallistua. :)


Tämä suloinen Penny Blackin hauvaleimasin on "The touch of love" -setistä, tosin leimakuvasydän on korvattu stanssatulla pikkusydämellä, jonka kuorrutin Glossy Accentilla. Korttipohja on neliönmallinen, mutta kuviopaperi - tai no melkeinpä kartonki - on tarkoituksella vedetty ylileveäksi niin, että tulee korttipohjan molemmilta reunoilta yli. Tuo pirteä pallokartonki on DCWV:n Tahiti Beach Stack -lehtiöstä ja kuvan pikkusydän on siis stanssattu samasta kartongista. Kukat on Papermanian paperikukkia, jotka väritin myös ProMarkereilla ja kuorrutin Sticklesillä, sävy "Diamond". Kukkien keskustoina on haaraniitit. Leimakuva on stanssattu Sizzixin Framelits setillä "Tickets" ja reunat on mustetettu Distress Inkin sävyllä "Walnut stain". Teksti, joka on koirien kanssa samasta setistä, on leimattu valkealle kartonginpalaselle, jonka reunat on mustetettu tuolla samaisella Distress Inkillä ja teksti on kohotettu pohjasta 1mm kohotarrapaloilla.

5 kommenttia:

 1. Really sweet looking card with a great bright colour scheme. Love that. Thanks for playing with us over at PFP this week.
  Love n hugs
  Marie, PFP dt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Marie! After last week's pink overdose I decided to go with all but pink this week. ;)

   Poista
 2. Hi Hanne! Cute card, I love the adorable dogs you've chosen! Thanks for joining us at Passion for Promarkers and good luck!

  VastaaPoista
 3. awwww so cute!!!!thank you for playing along with us over on the PFP challenge blog
  hugs Lou x

  VastaaPoista
 4. Thank you Shelly and Lou! PFP challenges are so much fun and although I'm quite new to ProMarkers, I'm eager to learn. :)

  VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.