lauantai 7. syyskuuta 2013

Joulukortteilua osa 2

Kerroin jo aiemmin, että tein äidilleni joulukortteja. Jokainen kortti on erilainen, joten tässä vielä muutama maistiainen.


Penny Blackilla jatketaan, siili väritetty ProMarkereilla ja tehostettu valkealla geelikynällä. Lumihiutalereiät on leikattu Fiskarssin lävistäjällä. Kuviopaperi on Clas Ohlsonilta joskus ostamastani talviaiheisesta skräppäyssetistä ja teksti hopeinen ääriviivatarra.


Neljäs esimerkki Penny Blackin leimoilla tehdyistä korteista. Hiiri on väritetty ProMarkereilla, sukan pörröinen reunus Pilotin valkealla geelikynällä. Tummanharmaa kuviopaperi on Papermanian Capsule liquorice sherbet ja stanssattu leimakuvan tavoin Sizzixin Framelits-terillä. Lumihiutalepaperin olen leimaillut itse Penny Blackin lumihiutaleella valkoiselle kopiopaperille Distress Inkin sävyllä "iced spruce". Teksti on hopeinen ääriviivatarra.


Vielä yksi Penny Black. Leimakuva on väritetty ProMarkereilla ja stanssattu Sizzixin stanssilla. Saman stanssisetin erikokoisilla stansseilla leikattu kehykset punaisesta ja vihreästä kartongista. Lisänä vain puunappeja, jotka värjäsin ProMarkereilla punaiseksi. Tämä kortti on tekstitön, joten siihen voi sitten runoilla mieluisan tervehdyksen.


Tein valtaosan korteista siis noilla Penny Blackin ihanilla leimasimilla, mutta tein myös muutaman kuvattoman kortin. Tässä yksi esimerkki.


Tässä valkeasta Stucco-kartongista tehdyssä kortissa tausta on Distress Inkin "iced spruce" -sävyllä värjättyä kirjepaperia, punainen kuviopaperi on Forever Friendsin "A Christmas Tale" -paperikosta. Lisänä vain jostain lahjapaketista säästettyä ruskeaa narua, jonka olen nitonut kohotarrapaloilla kohotettuun kuviopaperiin. Pääosa kortissa on "Hyvää Joulua" -tervehdyksellä, joka on hopeinen ääriviivatarra.

2 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.