torstai 12. syyskuuta 2013

Keltainen kiitosTämä kiitoskortti meni siskolleni, josta oli kovasti apua viime viikolla, kun sekä minun että mieheni aikataulut aiheuttivat haasteita mm. koiran ulkoilutuksessa.

Keltaiselle korttipohjalle on kerrostettu suikale ekopaperia, palanen kuviopaperia Papermanian Ahoy There! -lehtiöstä ja Elisabeth Bellin tyttönen, joka on väritetty ProMarkereilla. Leimakuva tuli Quick Cards Made Easy -lehden mukana samassa leimasinsetissä kuin kaksi muutakin Elisabeth Bellin tyttöstä, joita käytin tässä hyvin vaaleanpunaisessa kortissa ja tässä ensimmäisessä hieman runsaammassa kortissani. Kukat väritin myös ProMarkereilla ja keskustoiksi laitoin puolihelmiä sekä Liquid Pearlsilla tehtyjä pienempiä "helmiä". Teksti on kultainen ääriviivatarra, joka on liimattu ekopaperille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.