keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Muistikirja käsityökouluun

Kouluun tarvitaan tietenkin muistikirja, joten tuunasin sellaiset sekä itselleni että ystävälleni, joka aloitti kanssani käsityökoulussa.

 
Sinellin pahvikantinen muistikirja on päällystetty DCWV:n Tahiti Beach Stack -lehtiön paperilla, johon olen leimaillut AladinEn Clear Couture leimoilla käsityöaiheisia kuvia.  Osa leimoista on leimattu erilliselle paperin palalle ja liimattu kaksipuolisella teipillä paperin päälle tuomaan vähän kerroksellisuutta. Lisänä nauhaa, joka löytyi kesällä Keskisen kyläkaupasta, sekä Clas Ohlsonilta ostettua washiteippiä. Kierteisiin on kiinnitetty Sinellistä ostettua käsityöaiheista nauhaa, joka toimittaa kirjanmerkin virkaa. Puiset napit olen ostanut aikoinaan muistaakseni Sinellistä ja ruskeat isot napit on jostain vanhasta vaatteesta.

Leveiden nauhojen solmukohtiin on kiinnitetty Paperilohikäärmeestä ostetut metallikoristeet. Omassa kirjassani on teepussi ja ystäväni kirjassa on lankakerä. Koristeet on kiinnitetty minihakaneuloilla, jotka olen poiminut talteen jostain vaatteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.