torstai 31. lokakuuta 2013

Wellington tulitikkurasiassa

Kylläpäs nyt näyttää syntyvän taas kaikkea muuta paitsi kortteja... Enkä ole vielä ehtinyt sitä kuumailmapuhallintakaan testaamaan. Ehkä viikonloppuna... :)

Tämä tulitikkuaski on menossa viikonloppuna lahjaksi. Värit on melko jouluiset, mutta jätin tarkoituksella kaikki tervehdykset pois, jotta tämä sopii esilläpidettäväksi muulloinkin.


Kuviopaperit on vanhasta Forever Friends -joululehtiöstä ja Wellington nojatuolissa on leikattu Wellington 6x6 -paperikosta. Stanssasin kehyksen Sizzixin Tickets -stanssisetillä ja tein rajauksesta tarkoituksella melko tiukan. Nauha on kierrätetty jostain vanhasta paketista ja rusetti on jostain Papermanian rusettisetistä. Olen lajitellut rusetit väreittäin pieneen lokerikkoon, joten tarkat tiedot ovat menneet roskiin joskus aikapäiviä sitten...


Paperit kiinnitän tulitikkurasioihin yleensä voimateipillä tai jollain muulla kaksipuolisella teipillä. Kangasnauhojen kiinnityksessä suosin yksinomaan voimateippiä, koska se tuntuu pitävän parhaiten. Rusettien ja kukkien kiinnityksessä käytin aiemmin melko paljon liimatäpliä, mutta olen viime aikoina alkanut suosia enemmän kuumaliimaa - varsinkin käyttöön tulevissa töissä, kuten tulitikkurasioissa, muistikirjoissa ja laatikoissa. Tässäkin tulitikkurasiassa kiinnitystarpeina on ollut voimateippi ja kuumaliima.

3 kommenttia:

 1. Tuo nallukka on niiiin ihana! Voisikos tuollaisen saada vaikka vihreä sävyisenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wellington on supersöpö! Täytyy katsella, että mitä vielä syntyy. Tulitikkurasioita on onneksi muutama varastosta valmiina.

   Poista
  2. :) terveisin nimim. toivossa on hyvä elää

   Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.