tiistai 15. lokakuuta 2013

Annabelle luistelee joulukortissa

Niin, siis munhan ei pitänyt tehdä joulukortteja sen jälkeen, kun olin 51 korttia tehnyt äidille jo loppukesällä. Me kun siis miehen kanssa kirjoitetaan joulukirje eikä lähetetä kortteja, niin korteille ei ole tarvetta. Mutta jotenkin näitä nyt vaan syntyy...

Quick Cards Made Easy -lehden numeron 118 mukana tuli paitsi joulupapereita myös Wild Rose Studion ihana leimasin, jossa Annabelle luistelee. Enhän mä nyt voinut jättää leimasinta ja papereita testaamatta, joten jälleen syntyi yksi joulukortti. Seuraavaksi teen kyllä erilaisella värimaailmalla yleisiä talvikortteja, niin sopivat vaikka synttärikorteiksi.


Kuviopaperi (lehden kylkiäinen) on kiinnitetty suoraan punaiselle korttipohjalle. Lisänä punaista washi-teippiä, joka on kierretty korttipohjan ympäri niin, että kortin sisäpuolellakin kulkee teippikoriste. Annabelle -leimakuva on väritetty ProMarkereilla ja puukynillä. Lisänä vähän kimmellystä Sticklesin muodossa: lumessa, hameen helmassa, kauluksessa ja hatussa sävy Frosted Lace, muhvissa sävy Diamond. Kuva on kohotettu taustasta 1 mm 3D-tarratyynyillä. Kirsikkana kakun päällä punainen rusetti.

2 kommenttia:

  1. Taas kiva erilainen joulukortti. Oliko nuo linnut jo valmiina vai lisäsitkö sinä ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linnut ja kaikki muukin kuvassa oli jo valmiina - minä vain väritin ja lisäsin kimmellystä.

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.