sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Lahjarasia - ihan itse tein

Olen aikaisemmin tuunannut valmiita rasioita (kenkälaatikoita, korurasioita, suklaarasioita jne.) lahjarasioiksi tai -laatikoiksi, mutta en ole ennen tehnyt boksia alusta saakka itse. No nytpä sitten piti sekin kokeilla. :)

Ohjeena käytin it's always autumn -sivuston lahjarasiaohjetta, vaikka ei kai tuota olisi ollut ihan mahdoton itsekään pähkäillä. Ohjeen avulla rasia oli kuitenkin helppo ja nopea tehdä.


Koristelin rasian kannen Michele R Designsin ihanilla Emerald Isle digipapereilla, paperikukilla, helmihaaraniiteillä ja Liquid Pearlsilla (sävy Platinum pearl) sekä washiteipillä. Ruusu on valmiina ostettu, muut kukat kasasin itse Papermanian paperikukista, jotka olen värittänyt ProMarkereilla. Nauhan olen ostanut vähän aikaa sitten Tikatasta, jossa on muuten aivan mielettömän hyvä nauhavalikoima. Leikkasin nauhasta sellaisen pätkän, että sen saa pujotettua rasian ympärille ja liimasin kaksipuoleisella voimateipillä lenkiksi.


Tässä vielä vähän sivukuvaa, josta näkyy, että kyseessä todellakin on rasia. :) Washiteippi näkyy todella huonosti, mutta sitä on siis kannen alareunassa.

2 kommenttia:

  1. Oi kuin kaunis, ja huippu tuo "hand made with love" -nauha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Silja! Tykkäsin itsekin kovasti lopputuloksesta ja tuota nauhaa oli tosiaan pakko ostaa, kun sen kaupassa näin. ;)

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.