sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ideoita joulukorttipajaan

Sovittiin tyttöporukalla joulukorttipaja marraskuulle ja minä lupasin antaa vähän ideoita ja inspiraatiota kortteihin. Vaikka tuohon joulukorttipajaan on vielä reilusti aikaa, niin sormet syyhysi muutaman mallikortin tekoon jo nyt, joten eilen käsityökoulun jälkeen istahdin sitten vielä askartelupöydän ääreen ja tein pari joulukorttia.


Papercraft Inspirations -lehden kylkiäisinä tuli Forever Friends -aiheisia joulukoristeita, papereita ja leimasin, joten niitä piti tietenkin testata heti. :) Naru on kierrätetty jostain paketista ja kiinnitin siihen saksilla leikatun tägin, johon liimasin joulutervehdyksen ääriviivatarroista. Myös kortin sisäpuoli on koristeltu - siellä on tuosta samasta tähtipaperista tehty kehys. Keskusta on stanssattu pois Sizzixin isolla Tickets-stanssilla, jotta sisällä on riittävästi kirjoitustilaa.


Toisen kortin toteutusta olin miettinyt jo aiemmin, mutta en ollut ehtinyt vielä toteuttaa. Nyt sitten samoilla Forever Friends -kylkiäispapereilla toteutettuna... Joulupallot on stanssattu Nellie Snellenin ympyrästanssilla ja kiinnitetty eri tasoille.  Yksi on liimattu suoraan korttipohjaan, keskimmäinen on kohotettu 1 mm 3d-tarroilla ja oikeanpuoleisin pallo on kohotettu 2 mm 3d-tarroilla. Ylälaidassa on kuviopaperista tehty palkki, johon laitoin pallot "roikkumaan" kultaisella narulla. Lisänä kultaisia puolihelmiä narunkantoina. Alunperin oli ajatellut piirtää nuo narut tussilla, mutta koska päädyin kohottamaan osan palloista 3d-palloilla, niin tuntui luontevammalta laittaa oikeat narut korttiin. Luulen, että testaan jossain vaiheessa myös sellaista litteää versiota, joka on vielä simppelimpi tehdä.

Käsityökoulusta kirjoittelen oman postauksen loppukuusta, kun saan tällä hetkellä tekeillä olevan huovutustyön valmiiksi.

2 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.