keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Syksyistä tunnelmaa

Eija toivoi yhdessä kommentissa spiraaleja ja murrettuja värejä, joten tämä kortti lähti siitä. Paitsi että spiraalit eivät suostuneet yrityksestä huolimatta taipumaan tähän korttiin, joten ne jäivät nyt vielä takaraivoon hautumaan. Murrettuja värejä tästä kuitenkin löytyy. Ilokseni pääsin myös käyttämään ihanaa Timpan kellostanssia, jonka tilasin joku aika sitten Paperellasta.


Penny Blackin leimakuva on väritetty ProMarkereilla ja stanssattu Nellie Snellenin ympyrästanssilla. Taustalla oleva kuviopaperi on ihana Michele R Designsin digipaperi, jonka valitsin voitettuani Passion for Promarkers viikon 215-haasteen. Sain toki muitakin papereita kuin vain tämän, mutta tämä oli eka, joka pääsi korttiin asti. Kellotaulua käytin tällä kertaa kehystämään kuvaa, siksi siinä ei ole viisareita. Kellotaulu on stanssattu Papermanian Chronology-lehtiön kuviopaperista ja käsitelty Distress Inkin sävyllä Walnut Stain. Koristeena ääriviivatarralehtiä, jotka on liimattu vihreälle kartongille ja leikattu irti. Yläkulman lippukoristeet on stanssattu Sizzixin Tickets-stanssilla kuviopapereista (vihreä joku silppulaatikosta löytynyt ja vaalea on tuota samaa Michele R Designs paperia) ja kiinnitetty vihreään kartongin palaseen kukkahaaraniitillä. Oikean alakulman lehdet on ääriviivatarroja, jotka on kiinnitetty samalle vihreälle kartongille kuin muutkin lehdet, mutta väritin ne ProMarkerilla enempi syksyyn sopivaksi.

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavat värit. Spiraliinkin sopivat ;) Siilistä sais hyvän talviunille teemankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, värit olisivat sopineet spiiraaleihin loistavasti, mutta jotenkin ne spiraalit vain laittoivat kovasti hanttiin, kun yritin korttiin sommitella. Täytyy siis tehdä toinen kortti. ;)

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.