lauantai 5. lokakuuta 2013

Tölkkiklipsukoruja - osa 2

Viime viikonlopun "Virkataan tölkinavausrenkaista" -kurssin toisen päivän tuotokset ovat vielä esittelemättä, joten tässä hieman lisää tölkkiklipsuista tehtyjä koruja. (Ensimmäisen päivän tuotoksia on täällä.)

Tässä siis klipsuihin on pujotettu vaaleansinistä, hopealla reunustettua nauhaa. Kiinnitys on kierrettävällä korulukolla. Tein myös samanlaisen punaisena, tosin siinä nauha on läpikuultavaa yksiväristä. Jostain syystä en onnistunut ottamaan siitä korusta yhtään onnistunutta kuvaa, joten jätetään se lukijoiden mielikuvituksen varaan. ;)


Kaula- ja rannekorujen lisäksi tein muutaman rintakorun. Ylhäällä vasemmalla oleva koru on virkattu kultaisella nailon(?)langalla. Mietin, että olisinko laittanut tuohonkin keskelle jonkun koristeen, mutta jätin pelkälle neulokselle, kun oli niin kivan näköinen noinkin. Ylhäällä oikealla on virkattu samalla kultaisella langalla, mutta lisänä on koristeellinen kullanvärinen nappi. Alhaalla oleva on virkattu keltaisella langalla ja koristeena on musta nappi. Näitä oli todella hauska tehdä, mutta en tiedä, että tuleeko noita paljon käytettyä... Ehkä laukkukoruna tms. voisivat mennä, mutta ainakaan itse en ole rintakoruihmisiä, joten nämä tuskin ihan heti rintapieleen päätyy.


1 kommentti:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.