torstai 17. lokakuuta 2013

BOO

Kun haasteen aihe on "spooky" tähän aikaan vuodesta, niin ensimmäisenä tietenkin tulee mieleen Halloween. Tottahan tuollaiseen haasteeseen pitää ottaa osaa. :) Ja tästä tämän viikon Passion for ProMarkers -haasteesta tuli tosiaan Haaste isolla H:lla, kun tajusin, että eihän mulla ole mitään edes etäisesti Halloweeniin liittyvää askartelukamaa.  Ei leimasimia, ei papereita, ei kuvia, ei nauhoja. Eli piti ihan oikeasti soveltaa.


Kaapista löytyi onneksi oranssia ja mustaa kartonkia sekä kuitukangasta, joten siinä alku. Kanbanin shoppailijatyttö sai vähän kalsan värityksen ProMarkereilla ja ostokassin sijaan käteensä kurpitsan, joten siinä jo vähän Halloween-tunnelmaa. Kurpitsa on rakennettu stanssaamalla kolme ympyrää oranssista kartongista ja liimaamalla ne toisiinsa lomittain. Naaman piirsin ihan käsivaralla mustalla tussilla. Ystävän tägeihin ostettu Finnstamperin kissa pääsi istumaan mustan kartonkipalkin päälle oranssin hohtoisena, kun leimasin sen mustalla Versa Colorilla oranssille kartongille ja leikkasin irti. Tuo kissa sopii muuten tyylillisesti Halloween-korttiin loistavasti ja on ehkä karmivin tämän kortin elementeistä isoine oransseine silmineen. Hopeiset glittertarrakirjaimet vielä korttiin ja se oli siinä. Lähtötilanteen huomioonottaen olen itse aika tyytyväinen lopputulokseen!

Tuo kurpitsaidea ei ole muuten oma keksintö vaan jostain blogista aiemmin syksyllä bongattu, mutta valitettavasti en kuolemaksenikaan muista, että missä sen olen alunperin nähnyt.


This week's Passion for ProMarkers challenge became a real challenge since I don't own any Halloween themed stamps, stickers, papers or other crafting equipment. The only thing even close to the theme is the Finnstamper's cat, which I stamped on orange cardboard and then cut out for the card. The good thing was that I really had to improvise! So orange and black cardboard was the starting point... Kanban's shopping girl was stamped without the shopping bags and coloured with ProMarkers. I made the pumpkin by die cutting three circles out of orange cardboard (not my original idea though) and draw the face with a black marker. The text is glitter stickers and the white stuff is some piece of fabric, but I have no idea what it's called in English. Considering the starting point, I'm quite happy with the end result! :)

6 kommenttia:

 1. Jälleen hämmästyin kekseliäisyyttäsi? Keneltä olet sen perinyt? Kiva City-henkinen ja aikuinen halloweenkortti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hämmästyin hieman itsekin. :) Näköjään taitavien askartelijoiden ihanien blogien seuraamiseen käytetty aika ei ole mennyt hukkaan, kun ideoita alkoi syntyä silloin kun piti nyhjästä jotain melkein tyhjästä.

   Poista
 2. Great job, Halloween can be a difficult challenge. Thank you for playing along with us at PFP & good luck. Jane x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Jane! Yep, and in this case "spooky" gave extra headache, but luckily the cat is quite spooky. ;)

   Poista
 3. Great card :) Thanks for joining us at PFP and good luck!
  X Anna DT

  VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.