perjantai 25. lokakuuta 2013

New home

Tämä kortti syntyi melko nopeasti omaan kotiin muuttaneille ystäville, mutta valmistumisensa jälkeen on sitten seisonut useamman päivän odottamassa kuvaamista ja postitusta. *ups* Nyt on kortti kuitenkin kuvattu ja postitettu, joten laitetaan se tännekin.


Kuviopaperit on jälleen Michele R Designsin Emerald Isle-sarjasta (joo-o, olen hieman tykästynyt niihin...) ja mekko-origamista innostuneena ajattelin kokeilla, että syntyisikö origamitekniikalla talo. No kyllähän siitä syntyi - ainakin jonkinlainen taloksi tunnistettava hahmo. :) Ohjeita tähän etsin jälleen kerran YouTubesta hakusanalla "origami house". Teksti on kirjoitettu mustalla tussilla sapluunan läpi tuon taustapaperin reunasta leikatulle palaselle. Saman sarjan toisen paperin reunasuikaleesta on tehty ovi ja ikkuna taloon. Lisänä mustaa kartonkia, josta tein savupiipun, ja hieman Liquid Pearlsillä tehtyjä helmikoristeita, joista yksi mallaa ovenkahvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.