sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Pieniä tägejä

Eilinen päivä meni enimmäkseen I love me -messuilla äidin ja siskon kanssa, mutta ehdin sen verran istahtaa askartelupöydän ääreenkin, että tein nämä kuusi tägiä ystävälleni. Ystäväni neuloo paljon ja pyysi muutamaa tägiä, joihin voisi kirjoittaa tiedot langasta ja hoito-ohjeet jos/kun antaa neulomuksia lahjaksi.

Stanssasin tägit Sizzixin Layered Tag -stanssilla kolmesta erivärisestä kartongista. Kaikissa on tuo sama Finnstamperin "Käsin tehty - handmade" -leima, mutta osassa kuvituksena on lankakerät ja puikot, osassa kissa, johon ystäväni ihastui. Lankakeräleimasin on AladinEn ompeluaiheisesta setistä, kissa on Finnstamperin. Ylärivin tägit on lisäksi käsitelty musteella. Oranssissa ja ruskeassa tägissä käytin Distress Inkin sävyä Walnut Stain, hopeinen kortti on käsitelty ja leimattu Versa Colorin sävyllä Indigo. Alarivin tägit on sitten pelkästään leimattu tekstillä ja kissalla ilman mitään erityisempiä kikkailuja. Taustapuolet on viivoitettu kirjoitustilaksi.

Messuilla oli muuten Sinellin työpaja, jossa pääsi kokeilemaan embossausta kuumailmapuhaltimella. Olen kovasti miettinyt kuumailmapuhaltimen hankkimista, sillä tähän mennessä olen kohokuvioinut vain Big Shotin avulla kohokuviointitaskuilla. Oli kiva päästä kokeilemaan tekniikkaa itse asiantuntijan opastuksella ennen kuin lähden shoppailemaan. :)

1 kommentti:

  1. Heips! Nuo tägit, joissa on lankakerä ovat tosi hienoja, tuo reunojen epätasainen väri luo niihin ilmettä!

    VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.