perjantai 11. lokakuuta 2013

Supersimppeli joulukortti

Tämän päivän kortti kuuluu kategoriaan "ei voisi olla enää simppelimpää". Idean olen saanut Finnstamperin blogista, mutta kun ei ollut palloleimoja, niin piti improvisoida.


Valkealle korttipohjalle on piirretty mustalla ohutkärkisellä tussilla kolme palloa (sapluunana käytin paremman puutteessa stanssattua kartonkiympyrää), jotka on väritetty ProMarkerilla. Pintaan glossya tuomaan kiiltoa ja muotoa palloille. Joulupallojen nauhat ja nauhojen kannat piirretty samalla ohutkärkisellä tussilla kuin itse pallotkin. Teksti on kirjoitettu sapluunan läpi.

Kuvanlaatu on taas kaikkea muuta kuin priimaa, mutta kun kuvia oli otettu reilusti yli kymmenen eri valaistuksissa, niin meni hermo. Tämä oli paras. Ehkä syksyn projektiksi pitäisi ottaa se valokuva"studio" näille töille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.