tiistai 22. lokakuuta 2013

Origamimekko

Luin tänään lehdestä juttua origameista (ne on kuulemma tällä hetkellä todella pop) ja tämä kortti tuli mieleeni. Tämä on jo vähän vanhempi kortti ja kuva, kun kortti on mennyt synttärisankarille jo kesällä, mutta onneksi olin kuitenkin ottanut kuvan kortista. Muistan, että tämän tekeminen oli tosi hauskaa, joten näitä pitäisi tehdä lisää. En muista enää, että millä ohjeella mekon taittelin, mutta YouTubesta löytyy lukuisia ohjeita, joten varmasti jokainen löytää mieluisensa hakemalla.

 Paperit on Papermanian Liquorice sherbet -lehtiöstä. Niin makeita kuin nämä mustavalkeat paperit ovatkin, niin paksuus oli ehkä hieman väärä mekon taitteluun. Ohuemmasta paperista olisi mekko ollut varmasti helpompi taitella. Let's Celebrate! -leimasin on Papermanian Portobello Road -leimasinsetistä ja se on leimattu helmiäiskartongille, joka on pujotettu mekosta tehtyyn taskuun.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Heh, mä arvelinkin, että tunnistaisit. ;)

   Poista
 2. Hieno, tyylikäs kortti! Tulee ihan 60-luku mieleen tuosta mekosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekossa on kieltämättä menneen ajan tunnelmaa ja tuo pelkistetty väritys ehkä vielä korostaa tunnelmaa koko kortissa.

   Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.