perjantai 11. lokakuuta 2013

Ihanan kamalat Hullut Päivät

Niin, unohtui tuossa edellisessä postauksessa hehkuttaa... Kävin tekemässä Stockan Hulluilla Päivillä löytöjä: Akateemisessa oli ProMarkereita kunnon tarjouksessa 6 kpl 10,90€. Setit oli tietty valmiita, mutta niitä oli neljä erilaista, joista kotiin päätyi kolme. Joitain yksittäisiä värejä mulla oli jo entuudestaan noista seteistä, mutta tussit on kulutustavaraa ja jos sain neljä-viisi uutta väriä aina tuolla hinnalla per setti, niin väitän, että kannatti ostaa. Mä pyrin yleensä enimmäkseen välttelemään Hulluja Päiviä, mutta Akateeminen on mun heikkous... ProMarkereiden lisäksi ostoskoriin päätyi  Quick Cards Made Easy -lehden numero 118 (uusin mitä Stockalta löytyi) ja Koirien Kalevala, joka pistetään pukinkonttiin miehen siskontytölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.