tiistai 29. lokakuuta 2013

Lisää tägejä ja vähän hankintoja

Joku aika sitten tein ystävälleni pieniä tägejä. Nyt tein muutaman lisää, tosin hieman kookkaampia ja eri mallisia. Supersimppelillä linjalla jatketaan, ei juurikaan muita koristeita kuin leimat.


Stanssasin tägit Sizzixin Tickets Framelits -setillä, jonka kahta suurinta kokoa tulee muuten käytettyä melko vähän. Reiät tein Nellie Snellenin ympyräsetin pienimmällä stanssilla. Oranssissa tägissä on sama Finnstamperin "Käsin tehty - handmade"-leima kuin aiemmissa pikkutägeissäkin - samaten tuon spooky-kissa pääsi siihen. Muut leimasimet ovatkin sitten jostain Tiimarista ostetusta käsityöaiheisesta setistä. Oranssissa tägissä lisänä vähän Liquid Pearlsillä tehtyjä koristeita, mutta muuten nämä on tosiaan hyvin pelkistettyjä. Toiselle puolelle on tehty viivoitus kirjoittamista varten ihan mustalla, ohutkärkisellä tussilla viivoittimen avulla.

Sunnuntaina tuli muuten käytyä Sinellin joulunavajaisissa Varistossa, tosin muun seurueen kärsimättömyyden takia en ehtinyt sitten kiertelemään vaan tein vain täsmäiskun kaupan puolelle. Mukaan lähti kuumailmapuhallin (jee!) sekä mustetta ja embossausjauhetta. Lisäksi ääriviivatarroja, talon mallisia tulitikkuaskeja ja voimateippiä. En vain ole vielä ehtinyt lainkaan testata puhallinta kotona, yritän tänä iltana hetkeksi rauhoittua askartelupöydän ääreen "leikkimään". Oli muuten Sinellissä jengiä, voi tsiisus! Jono kassalle taisi jossain vaiheessa yltää takaseinään - tosin minun liittyessä jonoon se oli menossa "vasta" ääriviivatarraseinän loppupäässä (Variston liikkeessä käyneet tietävät, että siitäkin on muutama metri kassalle). Ostosten lisäksi kassiin pääsi Joulukortti-kuvasto, mistä voi sitten inspiroitua vielä tässä syksyn mittaan. Itse tuskin enää kovin montaa korttia teen, mutta noita ideoitahan voi soveltaa vaikka niihin tulitikkurasioihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.