keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Vähän runsaanpaa hempeilyä

Olen ihaillut esimerkiksi Karitan ja Lillemorin runsaita kortteja, mutta oma tyylini on ollut yleensä melko selkeä ja simppeli. Kesälomalla päätin kuitenkin haastaa itseäni ja pakottauduin kokeilemaan vähän runsaampaa tyyliä.  Tässä ensimmäinen kortti, jossa on jo vähän enemmän kerrosta ja koristetta. Aika simppeli tämä moneen muuhun verrattuna on edelleen, mutta minun kortikseni runsas. :) Tästä tuli kuitenkin oikein onnistunut versio, itse ainakin tykkään todella paljon!


Leimakuva on Quick Cards Made Easy -lehden mukana tullut Elisabeth Bellin leima ja kuviopaperit tulivat myös saman lehden kylkiäisinä. Tyttö on väritetty ProMarkereilla, hihansuita, hampaita ja helman kukkasten keskustoja olen vähän korostanut valkealla Pilotin geelikynällä. Nuottiviivasto on stanssattu valkoisesta kartongista Sizzixin stanssilla. Lisänä kakkupaperia, kuitukangasta, Papermanian kukkasia ja kukkien keskustoina on puolihelmiä. Kukkaset olen kuorruttanut Sticklesin kimalleliimalla sävy Diamond. Leimakuva on osin kehystetty vaaleanpunaisesta helmiäiskartongista Sizzixin stanssilla leikatulla kehyksellä.

Kuviopaperisydämet on stanssattu Sizzixin Love Story -setin Thinlits-stansseilla ja kohotettu kohotarrapaloilla sekä taustasta että toisistaan.

Tämän kortin myötä pääsin kerrosten ja koristeiden makuun siinä määrin, että vastaavanlaisia kortteja on tullut tehtyä useampikin. Vielä kun osaisi vaihtaa sitten tyyliä tyttömäisen hempeistä korteista johonkin muuhun... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.