sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Penny Black syksyn väreissä

Tänään on ihanan aurinkoinen ja lämmin - lähes kesäinen sunnuntai, mutta syksyisissä fiiliksissä osallistun Penny Black and More -haasteeseen.
Haaste kuuluu "The option of a sketch and/or Autumnal colours" eli työssä pitäisi hyödyntää joko annettua leiskaa tai syksyn värejä. Minä päätin yhdistää korttiini molemmat.

Penny Blackin ihanainen siili on the touch of love -setistä ja väritin leimakuvan ProMarkereilla. Myös siilin tausta on väritetty ProMarkerilla, sävy Honeycomb, ja sen jälkeen käyty läpi blenderillä, jotta taustaan tuli vähän eloa. Paperit on silppulaatikosta ja vihreä nauha joku jämäpätkä. Rusetin solmin oranssista kapeasta nauhasta, joka on tullut joskus jonkun Sinellin tarvikepakkauksen mukana. Vaahteranlehdet olen leikannut minilävistäjällä, jonka olen löytänyt joskus muistaakseni Tiimarin alekorista.

Korttipohja näkyy kuvassa aika huonosti (ulkona oli todella haastava valo, kun kuvasin tätä), mutta se on poltetun tiilen väristä kuviopintaista kartonkia.

7 kommenttia:

 1. This is a lovely take on our sketch Hanne and great Autumnal colours.

  Thanks so much for joining in at Penny Black and More Challenge this month.

  B x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Brenda! I found both the sketch and colour theme so inspiring that I just had to use both. :) This was also my very first challenge participation, so I was extra excited to make this card.

   Poista
 2. Fab creation, thanks for joining Penny Black & More @ Allsorts challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista
 3. Hei kiva tulit osallistumaan Penny Black and more haasteeseen hienolla kortillasi, upeasti teit mallin mukaan. Tulehan toistekin;-))m

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! Ihan huippua, voitto oli kyllä tämän perjantain kohokohta! :)

   Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.