lauantai 30. marraskuuta 2013

Talvisia tulitikkurasioita

Ja ehkä vähän jouluisiakin. Eli tuunattuja tulitikkurasioita on taas vuorossa. Suorakaiteen muotoiset rasiat tuunasin eilen, talonmalliset tein jo viikko sitten. Paperit on kaikissa DCWV:n The Christmas and Winter -lehtiöstä, siitä isosta, josta kirjoitin jo aiemmin.

Näissä askeissa on hieman pidempiä tulitikkuja, sellaisia takkatikuiksi sopivia. Raapaisupinta on vain yhdellä sivulla, joten paperin sai siististi pyöräytettyä ympäri kauttaaltaan, vain raapaisupinta piti jättää paljaaksi. Merry Christmas -etiketti on leikattu irti yhdestä kuviopaperista, muuten tuo jouluinen versio on hyvin pelkistetty. Paperi oli sen verran koristeellinen, että en muita koristeita siihen lisäillyt. Lumihiutaleaskissa sen sijaan on lisänä lumihiutaleita, jotka on tehty Fiskarsin lävistäjillä sekä kaverilta lainaamallani Lidlin lumihiutalelävistäjällä. Kaikki lumihiutaleet on kuorrutettu Sticklessillä, sävyinä Frosted Lace, Diamond ja Baby Blue. Jokainen lumihiutale on hieman erilainen (kuten oikeastikin) - erilaisia lumihiutalemalleja ja eri sävyistä kimalleliimaa on yhdistelty niin, että jokainen on hieman toisistaan poikkeava.

Tässä talonmallisessa askissa on tuota samaista lumihiutalepaperia kuin ylemmässäkin kuvassa, mutta lisäksi olen leimannut FinnStamperin "Valoa pimeyteen" -leimasimella tekstin vaaleammalle kuviopaperille. Lisäksi korostin leimatekstiä sinisellä geelikynällä. Tässä versiossa koristelin myös tikkulaatikon käytännönsyistä: laatikko oli aavistuksen löysä ja meinasi tippua, joten vähän kartonkia ja paperia kylkeen, että pysyy paremmin paikoillaan eikä tikut lentele ympäriinsä. Askin toinen puoli on koristeltu samanlaisilla lumihiutaleilla kuin ylempi aski.

Tässä sama FinnStamperin leima kuviopaperista leikatussa tägissä, mutta maskasin sen kahdelle riville, kun ei olisi muuten kunnolla mahtunut. Korostin tekstin kultaisella geelikynällä, mutta näyttää ainakin tässä valokuvassa melko keltaiselta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.