sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Piparin tuoksua...

Eilen meillä pidettiin joulukorttipaja, johon tein jotain täällä blogissakin esiteltyjä joulukortteja malliksi. Iltapäivä/ilta meni oikein hyvin, vaikken itse ehtinyt tehdä kuin yhden ainoan kortin... Kuusi naista askarteli ja yksi neuloi, minä emännöin ja neuvoin parhaani mukaani välineiden käytössä. Illemmalla ehdin sitten itsekin hetkeksi istahtaa pöydän ääreen ja tehdä yhden suklaalevykortin.

Pohjana on tummanvihreä skräppikartonki, jonka olen mitoittanut Fazerin suklaalevylle: pohja ja kansi on 9cm, sivut 1 cm ja tasku 5 cm. Päällystin rasian DCWV:n The Christmas and Winter 180 stack -lehtiön piparkakkupaperilla, samaten tägit on tuosta lehtiöstä. Piparin tuoksua... -leimasin on FinnStamperin, lisänä haaraniitti, jolla Happy Holiday -tägi on kiinni, sekä tummanvihreää nauhaa, joka pitää kortin kiinni.

Sisäpuolella on pieni etiketti tervehdystä varten ja taskun reunassa on suikale kuviopaperia tuosta samaisesta DCWV:n lehtiöstä. Oli muuten aikamoinen löytö tuo lehtiö, 180 arkkia 30,5x30,5 cm kuviopapereita (kolme aina yhtä kuosia), maksoi Variston Sinellissä 23€! Siinä on kyllä mulle nyt useamman joulun/talven kuviopaperit. :)

2 kommenttia:

  1. Tuon on niin kiva idea, tuo suklaalevykortti. Sitähän voi käyttää mihin vaan, laittaa vaikka huivi, kirja, koru tuollaiseen korttiin, joka on itsessään jo lahja. Ajattele miten vaivaton, käärepäperi/kortti samassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, erilaisella mitoituksella tuo taipuu moneen. Olen myös ajatellut, että jossain vaiheessa pitäisi testata tuikkukorttia, johon olen monessa blogissa törmännyt, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi sen tekoa. Haluan oppia ensin tämän kunnolla ja sitten alkaa opetella taas seuraavaa juttua.

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.