maanantai 11. marraskuuta 2013

Let it snow -tulitikkurasia

Viikonloppuna en ehtinyt ihan kauheasti istua askartelupöydän ääressä, mutta sain väritettyä muutaman leimakuvan valmiiksi ja ehdin tuunata yhden tulitikkurasian. Perjantai-ilta ja lauantai meni käsityökoulussa, siitä myöhemmin lisää omassa postauksessa.


Paperit on silppulaatikosta - jämiä Clas Ohlsonilta ostetusta skräppisetistä. Värimaailma on siksi hieman erikoinen tämmöiseen talviaiheiseen työhön, mutta yllättävän kiva tästä kuitenkin tuli. Leimakuva on Penny Blackin ja lumihiutaleet on tehty Fiskarsin lävistäjillä. Leimakuva on väritetty tuttuun tapaan ProMarkereilla, lisänä hieman Sticklesiä. Lumihiutaleet on myös kuorrutettu Sticklesillä, sävyt Frosted Lace ja Diamond. Kiinnitin lumihiutaleet toisiinsa ja askiin Glossylla, se on kyllä näppärä aine, kun sopii moneen. :) Leimakuva on stanssattu Nellie Snellenin ympyrästanssilla ja taustalle on stanssattu koriste valkeasta paperista Sizzixin stanssilla.

Toiselle puolelle laitoin lumihiutaleita vähän runsaammin ja stanssasin Sizzixin Tickets-stanssilla taustan tekstille, joka on kasattu tarrakirjaimista. Reunoille laitoin Sticklesiä ja kohotin tekstitägiä aavistuksen pohjasta 3D tarrapaloilla. Kohotusta ei tosin ole paljon, käytin 1 mm paloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.