tiistai 19. marraskuuta 2013

Tagikortti

Maissin jouluinen tagikortti innoitti minutkin kokeilemaan tagikortin tekoa. Käytin apuna Maissin kaavaa, joskin mitoitin sen vähän uusiksi sisälle tulevan tagin mukaan.


Tagitasku on tehty kultaisesta kartongista, jonka olen ostanut Tiimarista. Kuviopaperit on DCWV:n Tradewinds-lehtiöstä ja niin upeita, että koristeeksi ei tällä kertaa tullut kuin rusettinauha, joka on kierrätetty jostain lahjasta. Tagi on stanssattu (jälleen kerran) Sizzixin Tickets -stanssilla terrakotan värisestä kartongista. Reikä on stanssattu Nellie Snellenin pikkustanssilla ja aukon ympärille tein vielä vahvistukset tuosta kultaisesta kartongista, jota käytin taskussa. Koristeeksi laitoin vain Tikatasta ostamaani ruutunauhaa, muuten annoin tilaa upealle kuviopaperille. Tagin taustapuoli on jätetty kirjoitustilaksi.2 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis! Ihana vintagetunnelma!
  Kysyit liitutägistäni ja kyllä, käytin samaa kohojauhetta kuin Timppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täytynee hankkia sitten sitä kohojauhetta, niin saa varmemmin hyvän lopputuloksen. Mietinkin, että ainakin mulla olevat jauheet menee melkoisen kiiltäviksi/sileiksi, joten liitu tuskin niihin tarttuu....

   Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.