sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kultaa ja sinistä

En ole vielä kertaakaan osallistunut P*skarteluhaasteeseen, mutta nyt oli sen verran kutkuttava aihe, että on pakko. :) Aiheena on siis "kulta + oma valinta" eli kullan lisäksi saa käyttää yhtä muuta väriä työssä. Ostin juuri kultaista embossausjauhetta, joten se pääsi heti testiin.

Hyvin simppelillä linjalla menin, leimatun ja embossatun tähtitaivaan ja tekstin lisäksi koristeena vain pätkä kultaista ääriviivatarraa. Leimat on FinnStamperin, kohopulveli Ranger. Miehen mielestä kortti on liian CAS, mutta minusta tämä on omalla tavallaan tosi kiva.

4 kommenttia:

 1. Heips. Idea sinänsä kiva tuo sininen ei vaan kolahda joulukortin kohdalla. Toisaalta se on ihan kivakin, kun ajattelee joulua ei niin perinteiseltä pohjalta vaan, loma-aikana eli season greetings textinä. Itse asiassa tuo kortti hopeisena !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sininen ei ehkä ole se perinteisin joulukorttiväri, mutta välillä on kiva kokeilla vähän erilaista.

   Poista
 2. mukavan yksinkertainen kortti, tykkään :>

  VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.