sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tuunattu muistikirja

Tuli pyyntö tehdä muistikirja, jossa olisi jollain tavalla luontoteema. Koska tarve oli pian, niin käytin valmista muistikirjaa pohjana ja tuunasin vain kannet ja sisustan.

Paperi on joku irtonaisena ostettu skräppiarkki, joka on ollut varastoissa todella pitkään, kun en ole raaskinut sitä leikellä. Nyt metsämaisema pääsi käyttöön vähän isompana pintana. Kuva on Delicious Doodlesin Lilleth ja väritin sen akvarellipuuväreillä ja säiliösiveltimellä. Kirjaimet on stanssattu Timpan kirjainstanssilla kartongista, joka oli alunperin harmaa, mutta jota mustetin vihreällä Distress Ink -musteella niin sain hyvin kuvaan mätsäävän sävyn aikaan.

Sisäkannessa on tasku skräppiarkin jämästä ja koristeena washiteippiä (joka luonnossa kyllä näyttäisi olevan suoremmassa kuin tässä kuvassa...). Sisäsivuilla on lisäksi siellä täällä pieniä leimakuvia ääriviivakuvina (mm. perhosia ja kukkia).

Takakannessa on sitten iso, ehjä pinta tuosta skräppiarkista. En laittanut mitään koristuksia taakse, kun maisemapaperi on niin kaunis.


2 kommenttia:

  1. Ihana! Tuo taustan ja kuvan erilaisuus luo hienon vaikutelman.Tulee mieleen, että kirja on jätetty johonkin ja kortti heitetty siihen päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! Mietin itse aluksi, että onko paperin ja kuvan välillä liian suuri kontrasti, kun paperi on tuollainen valokuvamainen ja kuva niin selvä piirros, mutta tykkään kyllä lopputuloksesta itsekin. :)

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.