sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Puutarhatunnelmaa

Sain hankittua säiliösiveltimen ja nyt innostuin sitten niistä akvarellipuuväreistä, jotka ovat aiemmin lojuneet laatikossa lähes käyttämättöminä.
Ensimmäisenä siveltimen kohteeksi pääsi Delicious Doodlesin ihana Lilleth. Tein kortin violetista kartongista ja kehystin myös kuvan samalla kartongilla. Vihreä kuviopaperi on jostain irtokappaleena ostetusta skräppiarkista, valmistajasta ei valitettavasti mitään hajua. Lisukkeena leveää satiininauhaa, blingi ja kukkasia. Violetti ruusu on pyörinyt laatikossa pitkään, joten senkään valmistajaa en tiedä, mutta kaksi muuta kukkasta on Papermanian valkoisia paperikukkia, jotka olen värjännyt kynsilakan jämillä. Kukkien keskuksina on helmihaaraniitit. Vaaleanpunaisen kukan alta pilkottava lehti on hopeinen ääriviivatarra, jonka olen leikannut kartongista muotoon ja värittänyt ProMarkereilla.

2 kommenttia:

  1. WWau!!Upea kortti toi väritys onnistinut upeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos bissecat, olen itsekin kovin tyytyväinen väritykseen vaikka oli eka harjoitus. :)

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.