sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Merihenkinen 50-vuotiskortti

Leijailut ovat vähän tasaantuneet, joten tässä tulee päivän kortti. :) Työkaverini pyysi minulta 50-vuotiskorttia ystävälleen, joka pitää majakoista. Pääsinkin käyttämään nyt sitten ihan kunnolla FlonzCraftin merihenkisiä leimasimia - niitä päätyi korttiin oikein kolme kappaletta.


Tausta on sinipilkullista kuultopaperia Lidlin skräppipaperisetistä. Ruskea pahvi on kierrätetty ja siihen leimattu suoraan "Onnea"-teksti irtokirjaimilla ruskealla musteella. Majakka on myös leimattu suoraan pahville ja embossattu kirkkaalla kohojauheella. Ankkuri ja ruori on leimattu ruskealle kierrätyspaperille ja embossattu samalla musteella ja kirkkaalla kohojauheella kuin majakkakin. Jännä miten erisävyiset kuvista tuli eri pohjalla. Noh, ruoriin otti kuvatessa valo - oikeasti se on saman värinen kuin ankkuri. Kortin alalaitaan kiinnitin samaa kuultopaperia kuin taustalla, stanssasin numerot Timpan stanssilla ja laitoin somisteeksi vielä vähän narua. Ankkuri on stanssattu Sizzixin Tickets-stanssilla ja kohotettu 3D-tarrapaloilla pohjasta. Ruorin stanssasin Nellie Snellenin ympyrästanssilla. Kortista tuli mielestäni oikein onnistunut merihenkisyydessään ja tärkeintä tietty, että työkaveri tykkäsi siitä myös. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.