keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Go team!

Jäin kuun alussa pitkälle opintovapaalle ja heittäydyin opiskelemaan kokopäiväisesti. En päässyt hyvästelemään koko työtiimiäni ennen lähtöäni, koska porukka on ympäri Eurooppaa, joten jätin esimiehelleni pienen tervehdyksen seuraavaa tiimikokousta varten annettavaksi koko tiimille.

Korttipohja on vaaleankeltaista kartonkia, kooltaan 15x15cm. Kuviopaperi on Wellington-paperikosta, jonka toisesta paperista olen stanssannut pienen ympyrän, jonka keskellä lukee "You're the best". Kerrostin ympyrän samalle vaaleankeltaiselle kartongille kuin korttipohja ja kuorrutin parilla kerroksella Glossya, niin sain kivan koristeen. Matkalaukku on ääriviivatarra, jonka värittelin ProMarkereilla ja leikkasin irti. Laukku on kohotettu 3D tarrapaloilla pohjasta. Tägi on stanssattu Sizzixin stanssilla ja väritetty ProMarkereilla - olen oikein tyytyväinen siihen, miten onnistuin saamaan sekä laukkuun että tägiin hyvän sävyn ja tuollaista sopivaa epätasaisuutta. :) Teksti on stanssattu Timpan kirjainstanssilla ja tägi on kiinnitetty ruskealla kukkahaaraniitillä korttipohjaan (apuna on kyllä myös teippiä, koska halusin tägin pysyvän tuossa asennossa).

Kortin lisäksi tuunasin tiimille "Happy Box" -laatikon, jonka täytin makeisilla. Pahvirasian ostin valmiina Sinellistä ja tuunasin. Mustetin ensin kaikki näkyvät osat Distress musteella sävy Walnut Stain. Sen jälkeen päällystin rasian Michele R Designsin ihanilla digipapereilla. Kirjaimet stanssasin samalla Timpan stanssilla kuin korttiinkin ja kannen reunan kuorrutin Distress Sticklesillä sävy Tattered Rose. Kukat on Papermanian ja värittelin ne ProMarkereilla - hain sävyt kukkiin kortin matkalaukun väreistä. Kukkien keskustoina on tarrablingit. Tägi on stanssattu samalla stanssilla kuin kortissakin ja "nauha" on samasta stanssista eli kartonkia, jonka väritin ruskeaksi. Tägiin kirjoitin tiimiläistemme nimet, jotka tosin poistin tästä kuvasta. Tägi on irrallaan, joten se liikkuu vapaasti kannen päällä.


1 kommentti:

  1. Kyllä nuo oli livenä niiiin paljon hienompia :) vaikka kuvastakin saa hyvän käsityksen.

    VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.