sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Värittämätön leimakuva

P*skarteluhaasteen #216 teemana on värittämätön leimakuva. Kovin, kovin hankalaa, kun tykkään yleensä leimakuvat aina väritellä. Onneksi sain kuitenkin inspiksen yhdestä ihanasta art deco -leimasimesta, joka on tullut joskus jonkun askartelulehden kylkiäisenä.

Päätin lisäksi kokeilla uudenlaista taittelumallia, joten tässäpä gate fold -kortti.


Korttipohja on helmiäisharmaa, kuviopaperin sijaan laitoin lisukkeeksi vaaleanpunaista helmiäiskartonkia, jonka reunat mustetin hopealla. Iso blingi pääsi pitämään huolta kiinnityksestä. Stanssasin Nellie Snellenin pienellä ympyrästanssilla tuohon päällimmäiseen kartonkiin reiän, joka pujotetaan blingin ympärille, niin kortti pysyy kiinni. Tekstileimasin on samasta setistä kuin itse pääkuva, joka siis löytyy kortin sisältä.

Tähän korttiin ei pitkiä runoja runoilla, mutta molempien kansiläppien sisäpuolelle mahtuu terveiset kyllä kirjoittamaan. Todella, todella pelkistettyä tällä kertaa, mutta tuossa taittelussa on sen verran jujua, että halusin pitää tämän hyvin simppelinä.

4 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.