maanantai 31. maaliskuuta 2014

Sydämellinen pikkutervehdys

Olen nähnyt parissakin blogissa (en ikävä kyllä muista missä) kortteja, joissa on lävistäjällä tai stanssilla leikattuja sydämiä tai perhosia taitettu kahtia tuomaan kolmiulotteisuutta korttiin. Niinpä minäkin ajattelin kokeilla.

Stanssasin sydämet värillisestä paperista Sizzixin sydänstanssilla, taitoin kahtia ja liimasin panokitillä korttiin taiteen kohdalta. Laitoin taitteeseen lisäksi Sticklessiä, mutta muita koristuksia kortti ei mielestäni tarvinnut. Täysin tyytyväinen en lopputulokseen ole - sydämet ovat vähän turhan isoja tähän korttipohjaan. Kortti on toki pienehkö (10x10cm), mutta vaikka olisi ollut 15x15cm, niin olisin silti halunnut pienempiä sydämiä, joita voisi laittaa paljon. Tarvikevarastosta ei valitettavasti löydy tämän pienempää sydänstanssia. Pienempiä sydämiä löytyy toisen stanssin hukkapaloina, mutta ne ovat jo sitten niin pieniä, että jo sydämien taittelussa menisi luultavasti hermot, kiinnityksestä puhumattakaan. Ihan hauska pieni tervehdys tästä nyt kuitenkin tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.