perjantai 7. maaliskuuta 2014

Jouluinen aukkokortti P*skikseen


P*skarteluhaasteessa  #223 on aiheena aukkokortti. Tein ensin vauvaonnittelu-aiheisen kortin, mutta sitten viime metreillä onnistuin pilaamaan kortin niin, etten saanut sitä enää pelastettua. Niinpä taas vaihteeksi joulukortti – miten onkin, että onnistun jo toisen perättäisen P*skiskortin tekemään jouluteemalla (tajusin nimittäin vasta nyt, että edellinenkin kortti P*skarteluhaasteeseen oli jouluaiheella...)? 

Kortin paperi ja tägi on DCWV:n The Christmas and Winter Stack –lehtiöstä. Aukko on stanssattu Nellie Snellenin ympyrästanssilla ja ihana piparkakku-ukko on Whimsie Doodlesin ilmainen digileima ”Ginger and Cup”. Väritin kuvan ProMarkereilla ja korostin valkeita kohtia valkealla geelikynällä. Koristeena aukon reunalla muutama lumihiutale, jotka on naksuteltu valkeasta kartongin palasesta Fiskarsin lävistäjällä.

8 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.