keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Lisää sydämellisiä tervehdyksiä

Taitetuista sydämistä innostuneena stanssailin värillisiä sydämiä vähän enemmänkin ja sitten aloin ihmetellä, että mitä niillä kaikilla teen. Päätin tehdä pari pientä (10x10cm) sydämellistä tervehdyskorttia lisää.

Hyvin, hyvin simppeliä. Kahdesta erivärisestä paperista stanssatut sydämet liimattu korttipohjaan osittain päällekäin. Mietin, että olisinko laittanut tähän esim. vasempaan alalaitaan jonkun tervehdystekstin, mutta päätin jättää toistaiseksi tyhjäksi. Sen voi halutessaan lisätä jälkikäteenkin vaikka mustalla tussilla jos siltä tuntuu. Tykkään lopputuloksesta todella paljon, vaikka tämä onkin superyksinkertainen.

Sitten pelkkää oranssia, mutta sydänten asemoinnilla vähän leikitellen. Tästä tuli myös ihan hauska. :) Näitä voisi tehdä helposti ja nopeasti sarjatyönä myös vähän erilaisia, pelkästään sydänten väriä vaihdellen. Tässä kortissa on muuten sama oranssi paperi kuin ylemmässäkin, mutta näköjään kuvatessa valo teki kepposet ja sävy näyttää ihan toiselta. Stanssi on tosin toinen, joten malli on aavistuksen toisenlainen ja paperissa näkyy tuollainen painaumakuvio stanssin sisälaidasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.