lauantai 22. maaliskuuta 2014

Ystävyyden puu

Palataan vielä vähän ystävänpäiväteemaan - eikös ystävänpäivä ole kuitenkin joka päivä? Tämä kortti tosin meni jo ystävänpäivänä hyvälle ystävälle, mutta on jäänyt postaamatta.
Kortti on mielestäni melkoisen näyttävä, vaikka oli kuitenkin supersimppeli tehdä. Violetille korttipohjalle on kiinnitetty Lidlin paperikon kuviopaperi, puu ja tyttö ovat tarroja Tigerin seinätarrasetistä. Koska paperi on melkoisen koristeellinen ja puu täyttää melkein koko kortin, niin tuohon ei mielestäni mitään muuta tarvinnut. Kimalteetkin olivat jo valmiina paperissa ja tarrassa. Ystävyyden puu saa loistaa ja kimonoon puettu tyttönen sopi kuin nenä päähän rakkaalle ystävälleni, jolle kortti meni.

2 kommenttia:

  1. IHANA! Meni varmaan Piville ;) Olisin minäkin huolinut. Ihan kuin kirsikankukkia sataisi tuo tytön päälle. Värit ovat kuin unesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! Juu, hyvin voisivat olla kirsikankukkia, jotka leijailevat tytön päälle. :)

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.