perjantai 14. maaliskuuta 2014

Joulutunnelmaa

Hypätään rantatunnelmista vähän toisenlaisiin sfääreihin... Joulua taas vaihteeksi. :)

Tarkoitus oli tuhota silppulaatikon sisältöjä, mutta en päässyt niiden avulla yhtään joulutunnelmaan... On näissäkin korteissa vähän silppuja, koska jonkun askartelulehden kylkiäisinä tulleiden papereiden joukkoon oli viime joululta jäänyt tuollaisia epämääräisiä paperinpalasia, joita käytin tuossa ylemmässä kuvassa nallejen taustalla ja tekstiympyrässä. Isommat taustapaperit kuitenkin leikkelin ihan ehjistä arkeista, joten silppujen tuhoamisen osalta lopputulos taisi olla melkolailla plusmiinusnolla. Kuvat on pahvikuvioita, jotka tulivat papereiden mukana. Iloista Joulua -tekstileimasin on FinnStamperin. Tekstit on stanssattu Nellie Snellenin ympyrästanssilla ja alemman kuvan tähtipaperi Sizzixin Tickets -stanssilla.

2 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.