sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Lumiukkosoppaa

Viime vuonna tein innoissani lumiukkosoppapusseja pieniksi joulumuistamisiksi kavereille, mutta tänä vuonna koko homma meinasi unohtua. Onnekseni tuskailin perjantaina askartelupöydän ääressä, että mitä tekisin. Jouluaiheet kiinnostivat vielä kauheasti, mutta kortteja en enää yksinkertaisesti voi tehdä, kun en halua niitä ensi vuodeksi alkaa vielä tehdä. Niinpä sitten lumiukkosoppa tuli mieleeni, kun pussejakin oli vielä viime vuodelta jäljellä. Tässä muutama näytille.


Kuviopaperit on DCWV:n lehtiöstä, lumiukko on Penny Blackin ja väritetty pääsääntöisesti ProMarkereilla. Punavalkeassa kuvassa tosin olen käyttänyt lisäksi hatussa ja huivissa valkeaa geelikynää. Sinisen lumiukon hatun reunassa ja tupsussa on lisäksi Sticklesiä. Pussien takapuolelle olen kirjoittanut ohjeen, jonka lunttasin Teippitarhan blogista, kun en ihan ulkoa muistanut.

Sisältöhän on tuttuun tapaan pikakaakakopussi (VanHouten), minivaahtokarkkeja sekä candy cane eli piparminttu"kävelykeppi".

2 kommenttia:

  1. Ihana vieminen joulun aikaan. Miten en tuota muistanutkaan, vaikka olet siitä varmasti kertonut. Pitää joskus itsekin maistella tuollaista lumiukkosoppaa. Nuo sun koristeet tuossa pussissa kruunaa koko homman ja siitä tulee ihan upea lahja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! Tarkemmin ajateltuna tämähän sopisi viemisiksi läpi talven (ei pelkästään jouluna). :) Täytynee siis hamstrata hieman candy caneja, kun niitä on hieman hankalampi löytää muulloin kuin joulun aikaan.

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.