torstai 5. joulukuuta 2013

Vielä pari joulukorttia

Työkaverini oli kovasti joulukortteja vailla, joten aikani kuluksi aiemmin tällä viikolla tuli pari korttia vielä tehtyä lisää... Nyt täytyy kyllä lopettaa näiden teko - ehkä. ;)


Annabelle luistelee taas tässä kortissa. Valkealle korttipohjalle on kiinnitetty Forever Friendsin joulupaperikosta kuviopaperi ja valkealle kartongille leimattu ja ProMarkereilla väritetty Annabelle ystävineen on kohotettu 3D tarrapaloilla kolmiulotteisuuden aikaansaamiseksi. Kuvassa näkyy vähän huonosti, mutta Sticklessillä olen luonut vähän lumi/jääefektiä.

Toinen kortti on tämmöinen hieman epäjoulumainen väriensä puolesta, mutta mielestäni tästä tuli kuitenkin aika hauska. Penny Blackin iki-ihana lumiukko (siis jos joku ei ole vielä ymmärtänyt, niin rakastan tätä lumiukkoa) on väritetty ProMarkereilla ja hankea on korostettu Sticklessillä. Joululeima on FinnStamperin ja stanssasin sen Nellie Snellenin ympyrästanssilla. Turkoosi helmiäispaperi on jonkun Sinellin askartelusetin mukana tullutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.