maanantai 9. joulukuuta 2013

Pakettikortteja

Joulukortit on nyt ehkä suurin piirtein tehty, joten siirryin pakettikortteihin. Aku Ankan mukana tuli kyllä Ankkalinnan asukeilla kuvitettuja pakettikortteja, mutta ehkä itsetehdyt on kuitenkin mukavampia... Idean pyöreään pakettikorttin pöllin joulukorttipajassa ystävältäni, joskin sen jälkeen olen pyöreitä nähnyt muissa askartelublogeissakin. Itse olen ollut jotenkin jumittunut kulmikkaisiin pakettikortteihin, mutta pyöreät tuo kyllä hauskaa vaihtelua.


Ylävasemmalla olevassa kortissa on sininen helmiäiskartonki pohjana, sen päällä turkoosia ja harmaata helmiäispaperia sekä DCWV:n The Christmas and Winter -paperikon lumihiutalekuviopaperi.  Korostin lumihiutaleita vähän Sticklesillä, mutta näkyy valitettavan huonosti tässä kuvassa... Oikealla ylhäällä on vaaleansininen kartonki pohjana ja samaista DCWV:n kuviopaperia päällä. Pohjakartongin reunus on lisäksi koristeltu Sticklesillä, sävy Diamond. Keskellä oleva pakettikortti sai pohjakseen valkean helmiäiskartongin ja päälle silppulaatikosta kuviopaperia, joka on muistaakseni Clas Ohlsonin talviaiheisesta skräppisetistä.

Ruskeat pakettikortit on muuten samanlaisia, DCWV:n paperikon kuusipaperilla kuvitettuja, mutta vasemmanpuoleisessa on lisäksi reunoilla Distress Sticklesiä sävy Tattered Rose. Kaikki ympyrät on tehty Nellie Snellenin ympyrästansseilla - myös narunreiät lukuunottamatta keskimmäistä korttia, johon tein reiän ihan tavallisellä rei'ittäjällä.

1 kommentti:

  1. Hauskoja. Jotenkin retro meininkiä, noista tulee iloiseksi. Minä osaan vaan niitä sydämiä paketeihin laittaa.

    VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.