sunnuntai 16. elokuuta 2015

Sininen joulu

Tänään luvassa on taas joulutunnelmaa - tällä kertaa sinisen ja kraftin sävyissä. Tein kaksi korttia samoilla leimoilla ja hyvin samalla tyylillä, mutta kortit eivät ole kuitenkaan identtiset.

Today I'm sharing with you two Christmas cards in blue and kraft. The cards are made with the same stamps and same style, but they are not identical.


Leimasin Tiddly Inksin suloisen laulavan tytön kraftille ja mustetin kraftin reunat Distress Inkin sävyllä Vintage Photo. Tekstin leimasin FinnStamperin leimalla. Taustalla on DCWV:n kuviopaperia ja kraftia sekä kuitukangasta. Mustetin kaikkien kraft-palojen ja kuviopaperin reunat samaisella Distress Inkillä kuin kuvankin.

I stamped the cute singing girl by Tiddly Inks directly on kraft and inked the edges with Distress Ink "Vintage Photo". The text is a stamp by FinnStamper and it says "Merry Christmas" in Finnish. On the background I used some DP by DCWV, kraft and nonwoven fabric. I inked all the kraft pieces and the DP with the same Distress Ink than the image.


Toisessa kortissa muuten sama juttu, mutta tekstin ja kuvan asettelu on päinvastoin ja taustan kuviopaperi on toinen DCWV:n paperi.

The other card has all the same elements, but the layout is a bit different and the DP is another DP by DCWV.

2 kommenttia:

  1. Kiva, että on vaihteeksi sininen ja tuo kuva on niin hyväntuulinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, monesti joulukortteihin tuppaa päätymään punaista ja vihreää, nyt jätin ne ihan tietoisesti pois.

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.