keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Ompeluaiheinen kortti silppulaatikosta

Tämän kortin melkein kaikki ainekset on joko silppulaatikosta tai kierrätettyjä.


Ompelukone on leima yhdestä Tiimarin vintage ompelu -aiheisesta leimasinsetistä ja leimattu kraftille. Kuva on sekä leimattu että stanssattu Sizzixin Tickets-stanssilla joskus aikapäiviä sitten. Kuva on pyörinyt silppulaatikossani ja aina välillä olen yrittänyt saada sitä asettumaan korttiin, mutta vasta nyt tuo pääsi tositoimiin. Taustan kuviopaperi on Michele R Designsin digipaperi, tosin sekin kaivettu silppulaatikon pohjalta. Myös vihreä paperi on silppulaatikosta. Kaksi isompaa nappia on kierrätetty vanhoista vaatteista, pieni puinen on sen sijaan ostettu. Myös nyöri on ostotavaraa.

Almost everything in today's card is either from my scraps box or recycled. The sewing machine is from a stamp set of vintage sewing related stamps and I've had this stamped on kraft and cut with Sizzix Tickets die for ages. It's been just laying around in my scraps box and I've tried to put it on a card few times, but I've never been happy with it - until now. The big DP is from my scraps box, but it is originally a digi paper by Michele R Designs. The green DP is also from my scraps box. Two bigger buttons are recycled from some old clothes, but the small wooden button and bakers twine are bought.

2 kommenttia:

  1. Tulee ihan Hilja mummo mieleen. Ihanaa turvallista arkifiilistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aina ei tarvitse olla säihkettä ja kimallusta tai miljoonaa kerrosta. :)

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.