tiistai 11. elokuuta 2015

Delivering smiles

Tämä kortti syntyi P*skarteluhaasteen innoittamana. Katsellessani P*skiksen bingoruutua ensimmäinen ajatus oli, että ei ainakaan vaaleanpunaista. Mutta kyseessähän on haaste ja itseni haastamiseksi päädyin sitten kuitenkin riviin: vaaleanpunainen - 4 - one layer.


Tässä on siis suoraan korttipohjalle liimattu washiteippiä, ääriviivatarroja ja kukkia haaraniiteillä. Polkupyörä ja teksti on samaisesta tarra-arkista ja sopivat mielestäni tähän hyväntuuliseen korttiin. Kukat on liimattu ihan liimalla korttipohjaan, mutta terälehdet jää sen verran koholle, että aurinkoisena päivänä kuvatessa niistä jäi varjot näkyviin. En aio kuitenkaan olla pahoillani - sen verran harvinaisia näin aurinkoiset päivät ovat tänä kesänä olleet, että jos yhdessä kortissa näkyy varjot, niin näkykööt. :)

Tällä kortilla siis mukaan P*skarteluhaasteeseen #286 "Bingo".

Today's card was inspired by P*skarteluhaaste. When I saw the challenge bingo board, my first thought was "no pink". However, it is a challenge, so I decided to challenge myself and picked the row pink - 4 - one layer. The card is one layer with washi tape, peel off stickers and paper flowers with brads. The bicycle and the text are from the same set and I thought they were perfect for this happy card. I glued the flowers on the card base, but the petals are left without the glue and therefore on a sunny day like this they cast shadows. However, I'm not going to apologize for the shadows as this is one of the rare days during this summer when it's sunshine with clear sky. :)

So with this card I enter P*skarteluhaaste #286 "Bingo"

8 kommenttia:

 1. Kyllä on kiva....jotenkin kouluun sopiva kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Totta tosiaan, en itse ollut tullut ajatelleeksi, mutta nyt kun kommentoit, niin sopii hyvin kouluun. :)

   Poista
 2. Tosi nätin kortin olet tehnyt. =) Itsekin ajattelin samaa, kuin sinäkin, että en vaaleanpunaista riviä valitte, mutta niinpä kuitenki päävyin sellaiseen riviin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin se vaan välillä menee. :) Kiitos kommentista Greetta!

   Poista
 3. Kiva kortti. Saiskos sen keltaisena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vai keltaisena, täytyypä katsoa, jos vaikka syntyisi. :)

   Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.