torstai 3. huhtikuuta 2014

Lentävä kiitos

Voitin muutama viikko sitten Open-Minded Crafting Fun -haasteessa Delicious Doodlesin digileimoja ja nyt vihdoin ensimmäinen niistä pääsi korttiin. Jos ei ole Delicious Doodlesin kuviin aiemmin tutustunut niin suosittelen lämpimästi katsastamaan pikaisesti. Teri tekee aivan mielettömän upeita kuvia!

Vintage Spitfire -leimakuva on väritetty akvarellipuuväreillä ja stanssattu Sizzixin Tickets-sarjan stanssilla. Myös kehys on stanssattu saman sarjan stanssilla tumman ruskeasta kartongista, vaikka tässä se näyttää mustalta... Telinekortti on taiteltu samasta tumman ruskeasta kartongista kuin tuo kuvan kehys. Kuviopaperi on Wellington-lehtiöstä ja se on molemmissa osissa samaa paperia, vaikka tuo etualan paperi näyttää kuvassa vihreämmältä/harmaammalta kuin pystyosassa. Ruskea kartonki on kohokuvioitu Sizzixin taskulla ja hiottu hiekkapaperilla varovasti niin, että core tuli näkyviin. Lisukkeena niittejä, puolihelmiä, ääriviivatarra sekä Tim Holtzin ihana Weathered Clock stanssilla leikattu kello viisareineen. Mustetin kellotaulun ja viisarin Distress Inkin sävyllä Walnut Stain ja sijoittelin ne hieman poikkeavasti, kun viisarit olisivat muuten jääneet kuvan alle piiloon. Olin alunperin ajatellut tätä korttia P*skiksen bingo-haasteeseen, mutta sain lopulta kortin valmiiksi vasta tänään ja haaste meni jo. No mutta haasteet toimivat kyllä hyvänä innoittajana, vaikkei niihin aina osallistuisikaan.

2 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.