perjantai 28. helmikuuta 2014

Valkoista joulua

P*skiksessa #222 bingoillaan ja minä valitsin rivikseni valkoinen-X-stanssi. X olkoon tässä vaikka leimakuva.

Halusin pitää tuon valkoisen hallitsevana värinä kortissani joten Inger Hardingin lumiukko-digi sopi tähän tunnelmaan loistavasti. Ja koska tänä vuonna ajattelin aloittaa joulukorttien teon hyvissä ajoin, niin tämä olkoon niistä ensimmäinen. :) Taustapaperin kohokuvioin BigShotin mukana tulleella taskulla, niin tuli vähän lumisadetta korttiin... Stanssasin Sizzixin Love Story -setin stanssilla helmiäiskartongista tuon leimakuvan taustalla olevan koristeen ja Nellie Snellenin ympyrästanssilla itse leimakuvan. Kuva on väritetty ProMarkereilla ja tekstileima on FinnStamperin.

7 kommenttia:

 1. Kiva, selkeä joulukortti:) Kaunis tuo ympyrästanssikuvio.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maaret ja Ciena. Tuo stanssikuvio on yksi mun suosikeista. :)

  VastaaPoista
 3. Haa, eipä uskois, että valkoinen toimisi joulukortissa noin hyvin. Taidanpa minäkin sitten saada tarpeeksi joulukortteja, kun näin hyvissä ajoin aloitat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun yhdistää vähän erilaisia tekstuureja ja löytää sopivan kuvan, niin näinkin paljon valkoista toimii ihan hyvin. :)

   Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.