torstai 6. helmikuuta 2014

Puukukkia

P*skarteluhaasteen teemana on tällä kertaa puukuvio, joten kortin suunnittelun lähtökohdaksi otin erilaiset puusta tehdyt koristeet mitä kätköistä löytyi. Nyt kortin valmistuttuani ja muiden töitä katseltuani koin ahaa-elämyksen, että tietysti teemaa olisi voinut lähestyä myös esim. puun pinnalta näyttävän paperin kautta, mutta tällä mennään mikä oli ensimmäinen ajatus, joka tuli mieleen.
Kortista tuli sangen iloisen värinen - sopii hyvin kevääseen, joka toivottavasti on kohta nurkan takana. :) Korttipohja on siis oranssia kartonkia, kuviopaperin sijaan käytin ihan yksiväristä keltaista paperia, johon stanssasin Sizzixin Tickets-stanssilla kolme aukkoa ja liimasin puiset kukat niiden sisään. Teksti on leimattu irtokirjaimin, kun leimasinvalikoimastani ei vielä löydy tuollaisia yleisluontoisia tervehdyksiä. Pitäisikin paikata tämä puute hetimiten. Kaikenmaailman onnitteluja, ystävä- ja joulutoivotuksia kyllä löytyy, mutta tästä halusin tehdä kortin, joka sopii lähetettäväksi ns. muuten vain.

4 kommenttia:

 1. Kivasti toteutettu kortti. Stanssatut aukot kukille on erityisen kiva idea:)
  Raikas, keväinen energiaa huokuva kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maaret! Aukot kehystää kieltämättä kivasti kukkia. Pitäisi enemmänkin hyödyntää tuollaista sommittelua. :)

   Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.