maanantai 24. helmikuuta 2014

Suloinen siili P*skarteluhaasteeseen

P*skarteluhaasteessa #221 on luonnos. Leiska oli sen verran mielenkiintoinen, että siihen oli pakko tarttua ja osallistua haasteeseen. Kovasti teki mieli täyttää oikeaa yläkulmaa jollain, mutta pitäydyin hyvin orjallisesti alkuperäisessä luonnoksessa.

Mulla on nyt näköjään joku ihmeen ruskea-kausi menossa, kun jo kolmas ruskea-sävyinen kortti putkeen, mutta nämä värit vain jotenkin puhuttelevat minua juuri nyt. Katsotaan jos seuraavaksi saisin vähän enemmän värejä kehiin... Taustapaperi on Wellington-lehtiöstä, siili on ihana Penny Blackin leimasin, jonka olen värittänyt ProMarkereilla. Mustetin kuvan ympäristön ja papereiden reunat Distress-musteella sävy "Walnut Stain". Leimakuva ja sen taustalla oleva DCWV:n kuviopaperi on stanssattu Nellie Snellenin ympyrästansseilla. Teksti on Wellington-setin pahvitarra. Kukat tuovat vähän blingiä korttiin, ne ovat tulleet joskus jonkun askartelupaketin mukana.

7 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.